domingo, 29 de junio de 2008

Estado: Disponible

Quant de temps!!No sé si algú seguirà encara aquest blog, però després d'exàmens i històries tornem a posar en marxa aquest blog(o almenys yo, perque el senyor Muri es troba en estado: Ausente) xD.


No em comentat la final de la Nba(Lakers-Celtics), ni el mercat que hi ha en estos moments(la Bomba que torna i Garbajosa també), ni els Jocs Olímpics(nou entrenador i nous personatges en una nova etapa de la història en el bàsquet espanyol) que se'ns tiren damunt, però espere poder anar fent una crítica de tot allò que estiga relacionat amb el nostre esport.


De moment vos deixe un link que de segur tots recordareu, hui toca veure un gran moment: El millor últim minut de la història de la NBA(narrat per Andrés Montes, como no).




Disfruteu-lo!


Pd: Gràcies Gorka! :D



JORDAN IS GOD

5 comentarios:

gorkaThC dijo...

De rés Andrea xD

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Amb tots els meus respectes, Andrea, per a mí el millor últim minut de la història de la NBA és aquest altre. Pel que va passar dins la canxa i pel que havia passat els mesos anteriors fora.

http://es.youtube.com/watch?v=Kn9EH5gGn9U

Anónimo dijo...

No esta gens mal, però seguixc pensant que el millor es el que vaig posar jo....jeje!

Però el que tu has dit....buf!!
Hi han molts moments fantàstics en la història de la Nba, i per alguna raó o altra ens agraden uns més que altres, aixina que...cadascun que opine(que per a això tenim aquest blog)

Segidors de Vince Carter dijo...

hola!!!

abrilc dijo...

hey! us he descobert ara mateixa!
xD