lunes, 17 de marzo de 2008

CRÒNICA D’UNA MORT ANUNCIADA

Bones a tots i totes!!De nou estem per ací amb nous articles i com no, vos vaig a contar el partit del Pamesa València – Axa Barça, al qual vaig poder anar el diumenge passat. S’augurava una bona festa en la Fonteta ja que hi havia molta gent i per sort per a mi i desgràcia per als meus acompanyants(Jordi i Dani) ens varem seure davall mateixa de l’afició barcelonina. Cal dir que son la llet, que van estar tot el partit animant(i com no, jo també) i que van ser objecte clau per a fer guanyar el Barça.


El partit començà amb una cistella de Stanko Barac però el barça va saber posar-se les piles i va dominar durant tot un partit imposant el seu ritme ja que el Pamesa no tenia clar les seves idees en atac i els blaugrana ho aprofitaren per a fer ràpids contraatacs.
Per part del Pamesa els referents anotadors van ser Barac i Claver, amb 14 i 12 punts respectivament i aquest segon fent dos triples que farien tremolar tota la fonteta. Per part del Barça els referents ofensius van estar Roger Grimau amb 11 punts i 3 de 4 en triples, també Jaka Lakovic amb 12 punts encara que no va fer el seu millor partit deixant brillar amb llum pròpia el seu company Pepe Sanchez que quasi va fer una doble figura amb 9 punts i 9 assistències. L’espectacle va estar molt present, amb passes impossibles de Sanchez i cistelles voladores d’Ilyasova on han quedat registrades les dos com a millors jugades de la jornada 25 de l’Acb.


El partit va estar completament dominat pel Barça encara que el l’últim quart el Pamesa apretaria una miqueta el partit fent jugar mal al Barça, però a falta d’un minut aparegué de nou el jove Ilyasova i clavà un triple que va sentenciar el partit. El partit acabà amb un marcador (68-75) que seria un reflex de tot el partit, un barça dominador i un Pamesa mig ofegat que no podia seguir el ritme.

Cal dir que això de la Canasta Fiat es un tongo, ens donaren una samarreta i tal, però normal que no s’enduguen el cotxe, si trauen a gent que no toca ni la cistella des de mig camp....

Per lo demés un partit espectacular, una fonteta vestida de taronja però que no va poder veure com el seu equip passa al barça i es queda en un quint lloc. Al partit anàrem Jordi i jo, encara que allí ens trobàrem a Dani i varem veure junts el partit, va ser una risa constant i va estar de luxe, s’ha de repetir e!!

----} FORÇA BARÇA!! {----

4 comentarios:

DaNiC dijo...

be.....vaig a comentar la cronica objectiva d q no d la xiqta q considera normal anar a la fonteta amb una camiseta del barsa i anlairar la veu amb les seues cantines x a les q fa falta clavarse dos dits a la boca....jajaja. Hi ha q dir q les rises staven ya asegurades x la situasio xo sq aixo d pegar la volta al pabello amb la bandera dl pamesa s ya massa...be acave reivindicant tb aixo d repetir promp-te xa vore si ens tornem un poqt mes objectius xq masajista no se xo periodista a ste pas tp....jajajaj molts bssss ya parlem adw

Anónimo dijo...

jajajajaja Dani que grande eres!!!!
jajajajaja!!!Lo de jordi va ser barbaro, el tio pilla una bandera del pamesa i li pega tota la volta a la fonteta correguent i la penya fent-li la ola i aplaudint-li!!!!VA ESTAR BARBARO!!!!!
Avore aso de periodista ho faig com a un hobbie i lo de masagista...ho faig per amor a l'arte, o per amor al cos humà masculí, de la forma que ho vulgues veure...jajajaja!!!Sort en el torneig de Càceres, les 19hores de camí no son res!!!!jajajaaja

Anónimo dijo...

el pamesa va tindre l partit n la ma, podia averlo guañat n cualsevol moment pero l pakete d iliasova va tindre el dia i arruina la festa...una llastima, pero la revanxa esta prepara x al playoff :D


Alexis

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Almenys Andrea va anar de taronja, d'alguna manera. Respecte al que diu Alexis, dir que això d'Iliasova té delicte. El qui haja vist el partit que va deixar fora de la Eurolliga al Barça sabrà del que parle, no entenc com un tío tan roïn puga assumir tanta responsabilitat. Cada minut que li lleva a Trias és un delicte, és autèntic paquet.