domingo, 2 de marzo de 2008

Rumor vertader, o tot una farsa??

En diferents pàgines webs em pogut observar recientment aquest article: "Portland intentó fichar a Calderón a cambio de Jack, Blake y Sergio" i "Los Blazers ofrecieron a Jarrett Jack, Steve Blake y Sergio Rodríguez a la franquicia canadiense a cambio de... ¡José Manuel Calderón!, según informa ‘The Oregonian’ los Raptors hicieron oídos sordos a la oferta".

Segons Portland, volen tindre un base que reuneixca les tres condicions dels seus bases : defensa(Blake), anotació (Jack) i pick and roll (Sergio), i un dels bases que reuneix eixes tres condicions és Jose Manuel Calderon.

Però si ens parem un moment a contrastar coses, Portland canvia els tres bases per un?? A demés, si comparem els salaris que cobren cadascun dels jugadors...Sergio cobra 980.400$, Jarrett Jack 1.217.400 i Blake 4.250.000, mentres que Calderon cobra 2.471.604$....no em quadren els límits salarials...


També, no podem oblidar que aquest estiu Calderon es converteix en agent lliure, aixina que...perque volen canviar a tres bases per un, si poden fixar-lo quan acabe la temporada??

Cadascú que pense el que vulga, pero sincerament, jo no meu trague....

6 comentarios:

Anónimo dijo...

mmm, jo no he sentit parlar d'eixe rumor, pero de totes formes no es del tot imposible. Portland voldria a Calderon i altres jugadors o rondes del draft futures per els 3 bases. En un equip jove com Portland, que té la 4 mitjana més jove de la història, no li interessa tindre un base a punt de retirar-se, Blake, i altre també fotut per múltiples problemes com Jarret Jack. Ademés, Sergio no està per a liderar un equip NBA competent, així que buscaran a la desesperada a un base de qualitat. Ho intentaren amb Jason Kidd, pero no va sortir bé. Així, que jo tampoc crec que es produisca este intercanvi. A més, a Calderon li plouran ofertes este estiu. Ojalà Lakers o Magic, pero qui sap...

Anónimo dijo...

Calderon a Lakers...jo crec que els Lakers ja van bé amb Gasol i amb Kobe.I en Magic...no se nose.Que tal Calderon en Boston??

Per altra banda, no crec que busquen a Kidd, i si fora el cas, no aceptaria, esta bé en Mavericks, i no crec que el deixen escapar ni que vulga anar-se'n.

Anónimo dijo...

esta clar xq portland vol negociar ara i no esperar-se a final d temporada quan es agent lliure. si ho fa en estiu, el preu de calderon es va a revaloritzar q no veas. a dies d hui, els drets d calderon pertanyen a toronto, aleshores, si li fan una oferta q consideren aceptable, pot plantejar-se desfer-se de calde. en canvi, si s'esperen a estiu, l'unic poder q tenen es igualar les ofertes q li ploguen, q van a ser una d les bombes de l'estiu.
respecte al seu possible destí, orlando ni d coña, xq j. nelson es un jugón d cuidao, i ojala foren els lakers, xq amb gasol, han donat un colp d qualitat considerable. i si no son aspirants nº 1 a l'anell (al meu pareixer) es xq el base q tenen, derek fisher, es més paquet q paquet. aixi i tot, ho veig dificil. no se on acabarà, pero d ven segur q nets i kings tiren la casa per la finestra per ell, xq han deixat escapar a kidd i bibby respectivament. jo aposte pels rockets

AITO GARCIA RENEGUES

Anónimo dijo...

derek fisher paket???els lakers son mucho lakers, i Fisher es un crack!
Orlando té a Jameer, pero no es un base per a tirar del equip en playoffs...

Anónimo dijo...

sam cassell als boston.

Calderon se qedara en toronto, per un chec en blanc vos eu dic yo

Anónimo dijo...

Preparant un nou article...tardarà una miqueta...(es lo que te estar en exàmens)