miércoles, 5 de marzo de 2008

KOBE vs LEBRON

Bueno, ja se que és un tema molt típic pero com en la NBA està despertant grans dubtes postejaré ací la meua opinió.
En la NBA no tenen clar qui es mereix guanyar el premi de MVP del any, que casi és 100% segur, que caurà en algun d'aquests dos jugadors.
Els mèrits de Lebron es veuen a simple vista. El rei James, està promediant les millors estadístiques de tota la NBA, suma la millor valoració, i damunt, el equip guanya gràcies a ell, ja que els partits que no ha jugat, els Cavs no valen un duro.
Els mèrits de Kobe són diferents. Kobe es mereix guanyar aquest premi desde fa 2 temporades, ja que en una promedià 35.4 punts, i en ambdós va conseguir arrivar a playoffs, cosa que els Lakers sense ell ni seu marcarien com a objectiu de temporada. El problema és que Kobe té una personalitat molt extranya. O cau molt mal, o l'adores, i pareix ser que el grup que elegeix el MVP, format majoritàriament per periodistes, no miren els mereixements deportius, sino que tenen en compte l'extradeportiu. És cert el que es comenta a la NBA, que posiblement Kobe no guanyaria un títol sino tinguera al costat a gent bona, pero ningú discuteix que és un autèntic crack, que és el jugador més determinant de la NBA, i que lidera un equip que no té límits.
Al meu pareixer, crec que ja es hora que aquest grandíssim jugador(KB24) reba el premi al MVP de l'any, ja que probablement no li queden més de 3 ó 4 anys al màxim nivell, i seria una llàstima que aquest jugador es retirara sense tindre un dels trofeus més preciats pel públic, el MVP.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Mmmm....jo li done l'MVP a rei James, no perque em caiga mal Kobe ni res, pero "The King" em pareix un jugador molt més complet que Kobe, i això de que Kobe es fasa 35'2 punts per partit...no crec que es meresca aquest preciat títol per això sols, que son molts punts, pero no sols ha de contar això!!

The King James MVP!!!

Quico dijo...

No me cau be ningun dels dos. Els trobe un poc prepotents, eixes expresions cuan fan un mate i tot aixó, pero els dos son capasos de desequilibrar cualsevol defensa. Pocs a part d'ells poden fer que el seu equip guanye, tal com feia el gran Jordan. Respecte a la manera de juar, Kobe ha aprés aquest any y l'any pasat a jugar més per al equip i ara amb Pau s'estàn lluint. The Choose One, Lebron encara no, per aixó crec que l'hi ho donaría a Kobe, pero tots dos estan molt pareis en cuan a la capasitat per a defendre, anotar i aguantar el pes dels seus equips ells soletes. També crec que de fora tira molt millor Kobe i que hi ha que tindre en compte el físic de cadascú.

Au cacaus.

Anónimo dijo...

Kobe, perqe sel mereix i per qe King te molts anys per davant

Bahamut dijo...

Fracases muri, fracases, tots sabem que no s'escriu Kobe sino Coby :P